Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Aangepaste badkamer

Installatiebedrijf KerkhofAangepaste badkamer

Prachtige aangepaste badkamer

Ouderen en minder validen hebben baat bij een aangepaste badkamer. In Twello en omgeving kunnen zij daarvoor terecht bij Installatiebedrijf Kerkhof. Hier werken ervaren en deskundige badkamermonteurs die de huidige badkamer geheel naar wens kunnen aanpassen. Precies zoals u wilt, precies zoals nodig is.

Het complete plaatje

Installatiebedrijf Kerkhof is geen standaard installatiebedrijf. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor het plaatsen of renoveren van een badkamer. Ook het sanitair, de badmeubels en bijvoorbeeld de tegels worden door ons geleverd. Daardoor hoeft u geen veelvoud aan zaken langs om uw aangepaste badkamer in Twello, Apeldoorn of Deventer te verwezenlijken. U vindt alles op één adres. Ergonomische kennis aanwezig voor advisering. Of het nu gaat om een verhoogd toilet, een instapbad of een ergonomische douchezitting. Wij leveren het.

Bovendien bent u bij Installatiebedrijf Kerkhof verzekerd van vakwerk.

Aangepaste badkamer in Twello laten plaatsen

Een aangepaste badkamer moet voldoen aan hoge eisen. Ook zijn uw eigen wensen van groot belang. Installatiebedrijf Kerkhof zorgt voor een perfecte installatie en een aangepaste badkamer naar wens. Of deze nu in Twello, Deventer of Apeldoorn geplaatst moet worden. Dat maakt ons niet uit!

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!