Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Badkamer verbouwen of nieuwe badkamer in regio Apeldoorn?

Installatiebedrijf KerkhofBadkamer verbouwen of nieuwe badkamer in regio Apeldoorn?

Badkamer Apeldoorn

Een mooie badkamer plaatsen met stijlvol badkamer sanitair vraagt om een badkamerspecialist. Een specialist die, net als u, gevestigd is in of rond Apeldoorn. Installatiebedrijf Kerkhof uit Twello is het adres voor u. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn Uneto VNI en SEI lid. We bieden verschillende diensten, denk aan badkamer ontwerp, verbouw, renovatie en installatie. Installatiebedrijf is uw allround badkamerspecialist! Voor ontwerp, renovatie, verbouwen en installatie van uw badkamer en sanitair in regio Apeldoorn.

Badkamer- en sanitair expert Installatiebedrijf Kerkhof

badkamer apeldoorn

  • Voor badkamer ontwerp, installatie en renovatie
  • Lid van Uneto VNI en SEI
  • Jarenlang ervaring en vakkundige badkamermonteurs
  • Alle badkamer sanitair en badmeubels van douche, inloopdouche en douchecabine tot wastafel, wandtegels en badkamer tegels
  • Altijd in (de buurt van) Apeldoorn
  • Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

 

Alles voor uw badkamer

Installatiebedrijf Kerkhof is u graag van dienst voor alles wat met een badkamer te maken heeft. Van alle badkamer sanitair zoals douche, inloopdouche en douchecabine tot wandtegels, badkamer tegels, wastafel en badmeubels. Geen verschillende badkamerfirma’s of meerdere badkamer klusbedrijven maar 1 contactpersoon die u alle zorgen uit handen neemt.

Badkamer sanitair van kwaliteitbadkamer verbouwen apeldoorn deventer twello zutphen

Wij zijn pas tevreden met een badkamer, als u dat bent. U bent tevreden als u oa jarenlang kan genieten van uw nieuwe badkamer. Dat kan door gebruik te maken van badkamer sanitair van kwaliteit. Samen met u zoeken we naar de juiste invulling, bijpassend bij het budget voor uw badkamer.

Lees meer over badkamers of bekijk een onlangs gerealiseerde badkamer bij onze recente projecten!

 

Aangepast sanitair voor uw veilige badkamer

aangepast sanitair apeldoorn

Extra veiligheid en comfort dankzij zorgsanitair ofwel aangepast sanitair. Uw badkamerbezoek wordt weer gemakkelijk en aangenaam. Installateur Kerkhof installeert douche-, bad- en toilethulpmiddelen voor iedereen die op een veilige en comfortabele wijze gebruik wil maken van douche, bad of toilet. De producten passen dankzij hun moderne, maar neutrale design in iedere badkamer. Van klassiek tot strak design. In ieder ontwerp. Voorbeeld zien? Bekijk de veilige inloopdouche die we hebben gerealiseerd!

Lees meer over aangepast sanitair

 

 

Vraag kosteloos een offerte aan!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraagt u dan gratis en zonder ergens aan vast te zitten een offerte op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een badkamer ontwerp, verbouwen, renovatie of installatie.

contact


De badkamer specialist voor Apeldoorn is Installatiebedrijf Kerkhof!

Zoekt u een badkamer specialist voor uw nieuwe badkamer in Twello, Deventer of Zutphen dan bent u bij Installatiebedrijf Kerkhof ook aan het juiste adres! Ga naar de contactpagina of bel ons via 0571-274523.