Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Badkamer

Uw eigen designbadkamer!

Badkamer

U wilt uw badkamer verbouwen of een nieuwe badkamer en u komt uit regio Twello, Apeldoorn, Deventer of Zutphen? Bij Installatiebedrijf Kerkhof bent u aan het juiste adres voor een badkamer naar uw wensen.

Badkamer- en sanitair expert Installatiebedrijf Kerkhof:

Voor badkamer ontwerp, installatie en renovatie
Lid van Uneto VNI en SEI
Jarenlang ervaring en vakkundige badkamermonteurs
Alle badkamer sanitair en badmeubels van douche, inloopdouche en douchecabine tot wastafel, wandtegels en badkamer tegels. Ook aangepast sanitair en zorgsanitair.
Geen verschillende bedrijven maar 1 adres voor alles
Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen
 

Uw eigen designbadkamer

Het is belangrijk om van tevoren, voordat er tegels, een douche en/of bad en een badmeubel uitgezocht moeten worden,de wensen en ideeën inzichtelijk te hebben. Vanuit uw wensen maken we een ontwerp van uw nieuwe badkamer. Zijn er punten in uw huidige badkamer die u graag terug wilt zien en welke dingen moeten er veranderd of verbeterd worden? Laat u inspireren door bijvoorbeeld badkamers van familie/vrienden of door magazines. Wat spreekt ú aan.

Elke badkamersituatie is persoonlijk

De leeftijd en mogelijkheden van de badkamerbezoekers zijn belangrijk. Veiligheidsaspecten als anti-slip afwerking op tegels en thermostaten voor douche en bad zijn altijd belangrijk. Maar ze worden noodzaak als de badkamer ook gebruikt wordt door kinderen en/of ouderen. Aangepast sanitair kan extra comfort bieden voor degene die dit nodig heeft. Kijk ook bij aangepast sanitair voor meer informatie hierover.

Benieuwd naar enkele badkamers?

Ga naar onze pagina Recente projecten om daar enkele badkamers (bijv. de fraaie badkamer met beton wandpanelen) te zien.


Installatiebedrijf Kerkhof: Uw adres voor o.a. installeren badkamer (nieuw) of verbouwen/renoveren badkamer (bestaande situatie). Plaatsen whirlpool, installeren toilet, ophangen badmeubel/wastafel, installatie (regen)douche en ophangen designradiator. Daarnaast ook voor iedere badkamersituatie zorgsanitair. Uw adres voor regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

badkamer

Regendouche
badkamer verbouwen apeldoorn deventer twello zutphen

Installatiebedrijf Kerkhof

Hét adres voor badkamers verbouwen en nieuwe badkamers in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!