Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Installatiebedrijf Kerkhof op de 55+ beurs in Twello!

Installatiebedrijf KerkhofBeurzenInstallatiebedrijf Kerkhof op de 55+ beurs in Twello!

Installatiebedrijf Kerkhof op de 55+ beurs in Twello!

11 april 2012

A.s. zaterdag is Installatiebedrijf Kerkhof te vinden op de 55+ beurs in Twello. Tijdens de 55+ beurs zullen verschillende standhouders de bezoekers informeren op het gebied van ontspanning, wellness, reizen, eten en drinken, beweging, wonen, welzijn en zorg. Maar ook bij afnemende vitaliteit wordt u op deze beurs op het spoor gezet van praktische aanpassingen en zorgmogelijkheden. Hierdoor kan het leven bij het ouder worden toch comfortabel en kleurrijk blijven. Zo wordt er onder andere voorlichting gegeven over projecten van Mens en Welzijn Voorst, de thuiszorgactiviteiten van Trimenzo, de nieuwbouwplannen van Goed Wonen en vanzelfsprekend de diensten die Installatiebedrijf Kerkhof kan leveren.

Waarmee kan Installatiebedrijf Kerkhof u helpen?
Kies voor comfort, veiligheid en welzijn in uw woning. Installatiebedrijf Kerkhof is uw partner voor advies, begeleiding en realisatie van oplossingen voor elke situatie.

Hulpmiddelen en veiligheidsoplossingen die passen bij uw wensen én uw woning:

Kijk voor meer informatie over sanitaire hulpmiddelen op Installatiebedrijf Kerkhof -> aangepast sanitair

Waar en wanneer is de 55+ beurs?
De 55+ Beurs 2012 vindt plaats op zaterdag 14 april van 10.30 tot 15.30 uur in de Multizaal en het Sportcafé van sporthal Jachtlust aan het Jachtlustplein 7 in Twello. De 55+ beurs is volledig gelijkvloers en is dus ook voor minder mobiele bezoekers goed toegankelijk. De toegang is gratis.

Installatiebedrijf Kerkhof 55+ beurs twelloInstallatiebedrijf Kerkhof 55+ beurs twello