Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Loodgieter

Loodgieters met vele vakgebieden

Loodgieter nodig in de regio Twello, Apeldoorn, Zutphen of Deventer? Installatiebedrijf Kerkhof beschikt over veel ervaring en werkt met een deskundig en enthousiast team loodgieters. Wij zijn gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties, badkamers, gasinstallaties en waterleidinginstallaties. Ook kunt u bij ons terecht als u gebruik wilt maken van zonne-energie.

Het beste resultaat

Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter die snel ter plaatse is en die kwaliteitswerk aflevert, zit u goed bij Installatiebedrijf Kerkhof. Wij zijn lid van Techniek Nederland en SEI en zijn een erkend Bespaarinstallateur. Zowel bedrijven, als particulieren uit de regio Apeldoorn, Deventer, Twello en Zutphen kunnen bij ons terecht voor zeer divers loodgieterswerk. Wij leveren in alle gevallen kwaliteit en kunnen worden ingeschakeld voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, en bij nieuwbouw.

Offerte en informatie

Wilt u meer informatie, advies of een offerte voor loodgieterswerk ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze loodgieters zijn werkzaam in het hele gebied tussen Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Kraanwater

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!