Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Multipanel

Foto’s

Multipanel
Multipanel 2
Multipanel 3

Multipanel

Installatiebedrijf Kerkhof uit Twello is dé leverancier van Multipanel

MultiPanel is een WBP multiplex wandpaneel. Badkamers zijn niet langer alleen maar wit of grijs. Vanaf nu is er ook afwisseling in de badkamer. Maak uw keuze uit een breed palet aan kleuren en aantrekkelijke designs, u vindt hier gegarandeerd de stijl die bij u past.

Eindelijk gladde oppervlakken in de badkamer, zonder voegen die het beeld verstoren en vuil aantrekken. En vooral: geen schimmel meer! Dankzij de grote, doorlopende vlakken van maximaal 260 cm hoog en 120 cm breed en het geniale verbindingssysteem ziet uw badkamer er vanaf nu nog groter uit.

Wilt u uw badkamer zo snel mogelijk veranderen zonder veel tijd kwijt te zijn aan een klassieke badkamer renovatie? Geen probleem. Wij kunnen de Multipanel-panelen ofwel direct op de bestaande tegels aanbrengen, ofwel, afhankelijk van de toestand van de wanden, lijmen of met een eenvoudige frame constructie bevestigen. Voor de verschillende MultiPanel producten kunt u terecht in onze showroom.

Alle voordelen op een rij:

  • geen voegen
  • innovatieve technologie
  • eenvoudige en schone installatie
  • 100% waterbestendig
  • 10 jaar garantie
  • eenvoudig onderhoud
  • een veelvoud aan kleuren en designs

Voor meer informatie of een afspraak bij u op locatie inzake de MultiPanel oplossingen neemt u direct contact met ons op!


Installatiebedrijf Kerkhof: uw installateur voor o.a. renovatie toilet (bestaand)/verbouwing toiletruimte of installatie toilet (nieuw). Plaatsen toiletmeubel/fontein en zwevend/hangend toilet. Uw adres voor regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Video

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!