Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Nieuwe badkamer

Schitterende nieuwe badkamer

Wie een nieuwe badkamer in Apeldoorn wil, doet er goed aan zich te laten informeren door Installatiebedrijf Kerkhof. Hier werken deskundige medewerkers die u alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden. Of u nu een nieuwe badkamer wenst met bad en dubbele wastafel, een inloopdouche naar wens of een nieuwe badkamer met zorgsanitair in Apeldoorn… Bij Installatiebedrijf Kerkhof kunnen ze u zeker verder helpen.

Alles onder één dak

Installatiebedrijf Kerkhof beschikt over veel ervaring. Wij hebben deskundige medewerkers in huis die snel een nieuwe badkamer in Apeldoorn kunnen plaatsen. We leveren diverse A merken, indien nodig op maat. Zo zorgen we voor een snelle levering en heeft u slechts te maken met één bedrijf voor een compleet nieuwe badkamer. In Apeldoorn, Twello en Deventer plaatsen wij met grote regelmaat nieuwe badkamers. Onze klanten zijn zeer te spreken over onze mogelijkheden als totaalleverancier.

Nieuwe badkamer plaatsen in Apeldoorn en omgeving

Uw nieuwe badkamer in Apeldoorn of omgeving zal volledig naar wens worden ingericht. Wij helpen u ook graag uw wensen en ideeën inzichtelijk te krijgen. Installatiebedrijf Kerkhof staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw badkamer te vernieuwen.

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!