Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Stappenplan toilet

Installatiebedrijf KerkhofStappenplan toilet

Stappenplan toilet

Toilet verbouwen? Lees hier het stappenplan voor uw eigen ideale toiletruimte.

Installatiebedrijf Kerkhof helpt u graag om samen te zorgen voor een toiletruimte waar u nog jaren van kan genieten. Één adres voor de complete verbouwing/renovatie van uw wc. Welke stappen zijn er nodig om tot dat resultaat te komen? Hieronder staan de stappen kort beschreven.

1: Wat zou ú graag willen?
Maak een overzicht van wensen en probeer zo goed mogelijk inzichtelijk te krijgen waar uw toilet uit zou moeten bestaan. Daarbij moet er ook zeker gekeken worden naar de huidige toiletruimte. Heeft u een klein of groot toilet? Mocht de ruimte te klein zijn, is er dan een mogelijkheid om de ruimte groter te maken? Zou u liever een andere indeling willen of is de huidige situatie goed? Wilt u bij voldoende ruimte een toilet én een urinoir? Is er de mogelijkheid voor een zwevend toilet / hangend toilet? Wilt u graag een douche wc waarmee u met water wordt gereinigd? Kiest u voor de praktische oplossing van een toiletmeubel of wordt het enkel een fonteintje?
2: Laat u inspireren
Probeer zoveel mogelijk inspiratie op te doen voor het nieuwe toilet. Laat u inspireren door toiletruimtes van familie/vrienden of andere plekken waar u komt. Bekijk inspiratieboeken en woonbladen. Noteer de dingen die u mooi vindt.
3: Teken uw nieuwe toiletruimte
Schets uw toiletruimte en maak alvast uw ideale situatie. Bij de eerste 2 stappen heeft u een idee wat u wilt in uw toiletruimte en kijk bij deze stap hoe dat moet gaan passen.
4: Bepaal uw budget
Wat wilt u besteden aan het toilet?
5: Neem contact op met Installatiebedrijf Kerkhof
Onze adviseur bekijkt samen met u of uw wensen en ideeën haalbaar zijn. Samen met de verbeterpunten wordt er een totaalofferte gemaakt. Tijdens het gesprek worden alle verschillende mogelijkheden voor de toiletruimte (een zwevend of staand toilet, eventueel een douche wc, type tegels, een toiletmeubel of wastafel en welke accessoires zoals houders en handdoekhangers) doorgenomen.
6: De renovatie van uw toilet begint!
De verbouwing van het toilet kan beginnen en het geoffreerde wordt vakkundig gerealiseerd. U ziet de ruimte transformeren naar het eindresultaat waar u nog jaren gebruik van kan maken.
7: Uw nieuwe toiletruimte is gerealiseerd!
Uw toiletruimte is gereed en kan in gebruik genomen worden.

Voor een toilet verbouwing in Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Twello.. Neem contact op!

Stappenplan toiletruimte
Toilet

Toilet hangend

Toiletmeubel detail wastafel

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!