Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Warmtepomp installeren

Installatiebedrijf KerkhofWarmtepomp installeren

Warmtepomp installeren

Wilt u een warmtepomp laten installeren of zijn er problemen met uw huidige installatie? En bent u woonachtig in de regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Dan zijn we u bij Installatiebedrijf Kerkhof graag van dienst. Wij beschikken over veel ervaring en deskundigheid. Ook als het gaat om duurzame energie. Een warmtepomp kan u veel rendement opleveren, maar dan moet het installeren van de warmtepomp wel goed gebeuren.

Een vakman inschakelen

Het gebruik van een warmtepomp voor de verwarming van huizen zien we steeds vaker. De techniek zorgt ervoor dat warmte van buiten wordt gebruikt om het binnen te benutten. De warmte kan met een warmtepomp installatie uit de lucht en uit de grond. Bij bestaande woningen raden wij vaak aan een hybride warmtepomp te installeren. Er zijn dan niet zoveel ingrijpende maatregelen nodig.

Het installeren van de waterpomp in uw woning in Apeldoorn, Twello, Zutphen of Deventer is geen eenvoudig werk. Het installeren dient door een specialist te gebeuren. Wij hebben hiervoor de juiste mensen en technieken in huis, wij zijn erkend SEI installateur en aangesloten bij Techniek Nederland.

Meer weten?

Laat u vrijblijvend door ons voorlichten. Installatiebedrijf Kerkhof kan u adviseren en informatie geven over de mogelijkheden, het rendement en welke warmtepomp we het best kunnen installeren in uw specifieke situatie. Heeft u al een keus gemaakt? Wij installeren uw warmtepomp snel en geheel volgens alle normen.

Neem contact op met ons via 0571-274523 of via ons contactformulier!

Installatiebedrijf Kerkhof voor oa warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren!

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!