Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Badkamer installatie

Installatiebedrijf KerkhofBadkamer installatie

Professionele badkamer installatie

U wilt een nieuwe badkamer en bent op zoek naar iemand die de badkamer installatie voor zijn rekening neemt? Installatiebedrijf Kerkhof is actief in de regio Twello, Deventer en Apeldoorn en helpt u graag aan een badkamer naar wens. De badkamer installatie bij u in Deventer voeren we deskundig en snel voor u uit. U bent verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, een installatie die volledig voldoet aan alle normeringen.

Badkamers van A tot Z

Installatiebedrijf Kerkhof is een totaalleverancier. Dit betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een professionele badkamer installatie in Deventer en omstreken, wij leveren vele soorten sanitair badmeubelen. U hebt bij de installatie dus te maken met één bedrijf. Dit draagt bij aan een betere communicatie en een snellere afhandeling. Zo zit u minder lang met een badkamer die niet af is. Bij Installatiebedrijf Kerkhof zijn we van alle markten thuis. Wij staan voor u klaar!

Badkamer installatie naar wens

Een badkamer installatie is niet iets wat zomaar door iedereen uitgevoerd kan worden. Een goede installatie is zijn investering dubbel en dwars waard. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in Twello, Apeldoorn of Deventer? Bekijk onze recente projecten of neem contact op voor meer informatie over een badkamer installatie nabij Deventer. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!