Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Badkamer renovatie

Installatiebedrijf KerkhofBadkamer renovatie

Deskundige badkamer renovatie

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Bij Installatiebedrijf Kerkhof zorgen we dat een badkamer renovatie in Twello geheel naar wens wordt uitgevoerd. Onze deskundige medewerkers hebben alles in huis om de badkamer renovatie geheel vakkundig en vlot voor u uit te voeren.

Advies, ontwerp en uitvoering

Installatiebedrijf Kerkhof is lid van Techniek Nederland en SEI. Al jaren voeren wij badkamer renovaties in Twello, Apeldoorn en Deventer met de grootste zorg uit. Hierbij houden we rekening met uw ideeën en helpen we u bij het maken van de juiste keuzes. Wij adviseren u graag over onze installaties, we kunnen een ruim assortiment sanitair badmeubelen leveren. Van douchecabine tot badkamertegels, van wastafel tot designradiator. Bij Installatiebedrijf Kerkhof vindt u alles onder één dak.

Offerte aanvragen voor een badkamer renovatie

Wanneer u een badkamerrenovatie laat uitvoeren, is het fijn vooraf te weten wat de kosten zijn. Bij Installatiebedrijf kunt u voordat de badkamerrenovatie in Twello van start gaat, gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Ook als de badkamer renovatie niet in Twello, maar in Deventer, Apeldoorn of de omgeving ervan uitgevoerd moet worden.

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!