Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Badkamer verbouwen

Uw eigen designbadkamer!

Installatiebedrijf KerkhofBadkamer verbouwen

Badkamer verbouwen, een prachtig resultaat

Bent u woonachtig in de regio Twello, Apeldoorn, Deventer of Zutphen en bent u toe aan een nieuwe badkamer? Kies er dan voor uw badkamer te laten verbouwen door Installatiebedrijf Kerkhof. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn lid van Techniek Nederland en SEI. Omdat wij alle soorten badmeubels en badkamersanitair kunnen leveren, kunt u voor het gehele verbouwen van uw badkamer op één adres terecht.

Badkamers van A tot Z

De badkamer… Voor de één is het een plek om snel even de tanden te poetsen of een douche te nemen. Voor de ander is het een plek om lekker tot rust te komen. Wat uw wensen en verwachtingen ook zijn. Bij Installatiebedrijf Kerkhof maken we ze werkelijkheid. Door onze deskundigheid en uitgebreide mogelijkheden kunnen we u bij het verbouwen van de badkamer bijstaan in het gehele proces van ontwerp tot renovatie. Wij maken een ontwerp op basis van uw verlangens en houden daarbij rekening met de onderdelen die u wilt laten terugkomen. Dat daarbij rekening wordt gehouden met uw woonsituatie, de gezinssamenstelling en de leeftijd van de gebruikers van de badkamer, lijkt ons niet meer dan redelijk.

Persoonlijk advies, een badkamer verbouwen op maat

Benieuwd wat er mogelijk is? Kijk dan eens naar enkele badkamers die we reeds eerder mochten verbouwen. Laat u inspireren door de mooie opdrachten en neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen om de badkamer te verbouwen te bespreken.

Installatiebedrijf Kerkhof

Hét adres voor badkamers verbouwen en nieuwe badkamers in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!