Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Dak vervangen

Dak vervangen, geen probleem

Is uw dak er slecht aan toe en lijkt vervangen de beste oplossing? Installatiebedrijf Kerkhof is u graag van dienst als u woonachtig bent in de regio Twello, Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Wij zijn een installatiebedrijf met veel ervaring en beschikken over deskundige medewerkers die gemakkelijk uw dak in Apeldoorn of omgeving vervangen. Altijd geheel volgens alle normen, altijd kwaliteit.

Vraag het de vakman

Een dak of dakgoten vervangen kan nodig zijn bij een lekkage. Het is echter ook normaal dat na verloop van tijd het dak minder goed is en vervangen de enige oplossing is. Wij raden dan aan een expert in te schakelen. Bij het vervangen van een dak komen namelijk verschillende disciplines kijken en kan ook ambachtelijk loodgieterswerk onderdeel uitmaken van het geheel. Installatiebedrijf Kerkhof zal het dak van uw woning in Apeldoorn, Twello, Zutphen of Deventer vervangen met hoogwaardige materialen. Samen met u maken we een beslissing over de meest efficiënte en effectieve manier. Met onze deskundigheid zullen we u natuurlijk uitgebreid adviseren.

Uw dak vervangen, ons specialisme

Meer weten? Bekijk onze recente projecten of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen u graag bij het vervangen van uw dak.

Dakbedekking

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!