Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Dakwerk

U wilt dakwerk laten verrichten zoals dakdekken of plaatsen van dakgoten en u komt uit regio Twello, Apeldoorn, Deventer of Zutphen? Lees hier alle informatie.

Dakwerk is onder te verdelen in verschillende onderdelen. Hier komt het echte ambachtelijke loodgieterswerk bij kijken.

Op veel daken wordt er gebruik gemaakt van lood-, koper- en zinkwerk. Denk hierbij aan loodafwerking langs schoorstenen, koperen dakgoten en zinken hemelwaterafvoeren. Er is een breed scala aan dakgoten te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de uitstraling van de woning en uw wensen.

Ook een belangrijk onderdeel is het dakdekken. Na verloop van tijd is uw dak aan vervanging toe. Met kwalitatief hoogstaande materialen voorzien we uw dak van een nieuwe bedekking. Ook bij daklekkages staan we graag voor klaar.

Klik voor meer informatie over dakwerk op de menu-items links in het menu.


Installatiebedrijf Kerkhof: Uw adres voor o.a. plaatsen loodwerk, zinkwerk (roevendaken, zinken dakgoten, zinken dakranden/afwerking en koperwerk. Vernieuwen of herstellen bij lekkage dakgoot. Vervangen regenpijp/hemelwaterafvoer. Reparatie lekkage dakbedekking en aanbrengen nieuwe dakbedekking en plaatsen dakdoorvoeren. Uw adres voor regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!