Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Douche wc (Aquaclean)

Geberit Aquaclean

Installatiebedrijf KerkhofDouche wc (Aquaclean)

Douche wc – Geberit Aquaclean

Hygiëne in een nieuwe dimensie.
Een douchewc die eruitziet als een normale wc. Geberit AquaClean Sela overtuigt door zijn strakke design en past altijd subtiel in elke badkamer. Met een druk op de knop reinigt hij uw onderlichaam met een lichaamswarme, tedere, luchtige douchestraal. De intensiteit van de waterstraal kan in vijf standen worden geregeld en de oscillerende douche zorgt voor een bijzonder weldadig effect. De toiletzitting kan in een handomdraai worden verwijderd, om het schoonmaken te vergemakkelijken.

Onzichtbare technologie
Dankzij de sobere stijl, de verborgen bevestiging en de elegante, vlakke opzetmodule ziet Geberit AquaClean Sela eruit als een normale wc. De intelligente douchetechnologie en de aansluitingen voor stroom- en watertoevoer zijn onzichtbaar in de keramische eenheid geïntegreerd.

Aangename douchestraal
Een simpele druk op de knop en de tedere, luchtige douchestraal reinigt uw billen terwijl u op de wc zit. De intensiteit van de douchestraal kan gemakkelijk worden aangepast met het bedieningspaneel aan de zijkant en het water wordt aangenaam op lichaamstemperatuur gehouden.

Softclose- en softopenmechanisme
Geberit AquaClean Sela is uitgerust met een softclose- en softopenmechanisme voor de zitting en het deksel. Bij deze functie vangen speciale dempers de schok bij het sluiten van de toiletzitting en het deksel zacht en geluidloos op. Het deksel wordt automatisch gestopt, zodra het rechtop staat: zo kan het vlot en nagenoeg zonder geluid worden geopend.

Gebruikersdetectie en energiespaarmodus
Dankzij de geïntegreerde gebruikersdetectie wordt het water automatisch opgewarmd, zodra een gebruiker de wc benadert. Alle Geberit AquaClean producten voldoen ook aan de eisen van de Europese Richtlijn Ecodesign (ErP-richtlijn) en met de geïntegreerde energiespaarmodus verbruiken ze een minimum aan energie, zelfs in stand-by.

Eenvoudig schoon te maken
De toiletzitting en het deksel kunnen gemakkelijk worden verwijderd om de wc schoon te maken. Het hoogwaardige keramische oppervlak is vuilwerend en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie? Lees hier meer over douche – wc

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!