Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Douche-wc

Douche-wc

De wc waarmee u met water wordt gereinigd!

Geberit AquaClean combineert de meest natuurlijke vorm van reinigen met compleet comfort en een elegante vormgeving. Maak kennis met de voordelen en functies van dit moderne toilet, die zelfs de meest kieskeurige klanten in vervoering brengt.

Water heeft altijd een centrale rol gespeeld in het leven van de mens. Water maakt een wezenlijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Het is verbazingwekkend dat wij ons voornamelijk tevredenstellen met papier.

Ultramodern toilet met geavancerde technologie
Geberit AquaClean is een toilet die terugkeert naar het gebruik van water voor reiniging, de oorspronkelijke bron van frisheid en hygiëne. Een instelbare waterstraal reinigt uw onderlichaam zacht en weldadig. Het is gebruiksvriendelijk en effectief.

Hoogwaardige materialen en bedieningsgemak

Geberit AquaClean combineert een geraffineerd ontwerp met comfort en functionaliteit. De AquaClean is verkrijgbaar als toiletzitting of compleet toiletsysteem, afhankelijk van de behoefte en woonsituatie van de klant. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het enige verschil is gelegen in het uitrustingsniveau, dat varieert van basic tot luxueus.

Verbluffende vormgeving voor elk toilet of badkamer
Geberit stelt ook hoge eisen aan het uiterlijk van de producten. De toiletzittingen zijn gemakkelijk te installeren en passen vrijwel op alle standaard keramiekmodellen. De elegante vormgeving van de complete Geberit AquaClean toiletsystemen, verkrijgbaar als wand- of vloerstaand closet, verrijkt elk toilet of badkamer.

Een model voor elke behoefte
Geberit AquaClean biedt het ideale model voor elke behoefte. De kwaliteitsnorm ligt onverminderd hoog. Het enige verschil zijn de verschillende functies. Welke mate van comfort zoekt u? Een andere beslissende factor is uw woonsituatie. Is een compleet toiletsysteem passend of is een toiletzitting, die bij verhuizen meegenomen kan worden, geschikter?

Bekijk hier het assortiment van de Geberit AquaClean serie en laat u voorlichten door Installatiebedrijf Kerkhof over het juiste toiletsysteem voor uw situatie.

Verbetert uw gezondheid en welzijn
Afhankelijk van het model is de douchefunctie voorzien van extra eigenschappen, zoals een oscillerende douchearm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, warme luchtföhn, afstandsbediening of geheugenfunctie.

Geberit aquaclean douche wc

geberit aqua clean douche wc

Geberit aquaclean douche wc

geberit douche wc aqua clean

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!