Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Eén simpele klik voor meer douche plezier met Hansgrohe

Installatiebedrijf KerkhofGeen categorie ProductenEén simpele klik voor meer douche plezier met Hansgrohe

Eén simpele klik voor meer douche plezier met Hansgrohe

4 februari 2013

Eén simpele klik voor meer douche plezier met Hansgrohe

De Raindance Select E 120 handdouche van Hansgrohe biedt dankzij een innovatieve straaltechnologie een combinatie van een zachte, warme regendouche en een krachtige, doelgerichte douchestraal. Met de Select-drukknop wordt de douche gemakkelijk en comfortabel bediend.

Unieke technologie
Met Raindance Select E 120 ontwikkelde Hansgrohe iets unieks: de eerste handdouche die twee straalsoorten combineert over het hele straaloppervlak. Deze innovatieve technologie is goed zichtbaar: de kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige regenstraal terwijl de grote openingen ruimte bieden voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal.

Raindance handdouche douche
Eén simpele druk op de grote Select-knop is voldoende om tussen de straalsoorten te wisselen. Deze is ergonomisch vooraan de greep en in de buurt van de duim geplaatst. Dat maakt een snelle bediening met één hand mogelijk, ook als de douche aan de douchestang hangt. De nieuwe Raindance Select E 120 handdouche is verkrijgbaar in volledig chroom en in wit/chroom met witte straalschijf in een glanzend chromen douchekop

Wilt u meer weten? Neem informatie met ons op -> Contact.