Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Nefit Easy, de slimste thermostaat

Installatiebedrijf KerkhofProductenNefit Easy, de slimste thermostaat

Nefit Easy, de slimste thermostaat

25 september 2013

Uw verwarming regelen via uw smartphone, waar u ook bent? Altijd automatisch de juiste temperatuur? Direct bericht via uw smartphone als er iets mis dreigt te gaan met de verwarming? Als u warm wordt van deze slimme mogelijkheden, hebben wij nu dé ideale oplossing voor u! Nefit Easy, de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen en unieke mogelijkheden. Zonder moeilijke functies, onnodige knopjes of lastig programmeerwerk. En dat alles zonder dat u vastzit aan een contract of abonnement.

Snel geplaatst en werkt direct
Nefit Easy past bij elke woonstijl en kan worden aangesloten op de meeste Nefit cv-ketels (later dit jaar ook met andere merken cv-ketels). De thermostaat is bovendien snel geplaatst en werkt direct. En uiteraard is de bediening super-easy. Easy maakt het u dus op alle fronten gemakkelijk. Altijd en overal heeft u de volledige controle over het comfort in huis.

De ideale hulp bij energiebesparing
Easy is zo slim dat hij zichzelf automatisch instelt op de voorkeuren van de gebruikers. En met behulp van de slimme aanwezigheidsdetectie zet hij zelf de verwarming lager als er niemand thuis is. Easy geeft bovendien inzicht in uw gasverbruik. De ideale hulp bij energiebesparing!

Ruil uw oude thermostaat in
Is Nefit Easy helemaal iets voor u? Ruil dan nu uw oude thermostaat in: wij zorgen dan voor een mooie deal. Nog niet overtuigd? Als Nefit Dealer laat ik u graag uitgebreid kennismaken met de slimste thermostaat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0571-274523 of ga naar het contactformulier.