Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Wij helpen u energie én geld besparen!

Installatiebedrijf KerkhofNieuwsWij helpen u energie én geld besparen!

Wij helpen u energie én geld besparen!

8 april 2013

De energierekening wordt elk jaar weer hoger. Wie daar op wil bezuinigen, kan het beste aankloppen bij Installatiebedrijf Kerkhof. Wij weten hoe je een hoge energierekening klein kunt krijgen.

geld besparen apeldoorn

Installatiebedrijf Kerkhof biedt een aantal aantrekkelijke mogelijkheden. Wij brengen graag bij u thuis helder in kaart waar u op energie kunt bezuinigen. Met slimme en praktische tips die vaak niet veel geld kosten, maar wel veel opleveren.
Ook voor praktische, energiebesparende producten zoals superzuinige CV-ketels bent u bij Installatiebedrijf Kerkhof aan het juiste adres. Wij zijn ook thuis in installaties, waarmee u zelf gratis warmte en stroom kunt opwekken uit duurzame bronnen als zon, wind en bodemwarmte. Dat is voor steeds meer woningen geen toekomstmuziek, maar nu al mogelijk!

Hoewel energiebesparende apparatuur zichzelf steeds sneller terugverdient, betekent de aanschaf vaak een grote uitgave in één keer. Daarom biedt Installatiebedrijf Kerkhof ook een aantrekkelijke financieringsvorm. Hiermee betaalt u het aanschafbedrag gespreid maar profiteert u wel al meteen van de besparingen.
Kiest u ook voor een lagere energierekening?

Neem contact op voor meer informatie.