Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Zonne-energie

Energie besparen levert geld op.

Zonne-energie

Energie besparen levert geld op. Helemaal nu de energieprijzen blijven stijgen. Heeft u er zelf enig idee van hoeveel uw energierekening de laatste jaren is gestegen? Deze is de laatste tien jaar bijna verdubbeld! Kijk uw rekening er maar eens op na.

Bekijk hier een filmpje over zonnepanelen!

Zou het daarom niet mooi zijn als u uw eigen energie kunt opwekken? Hierdoor verbruikt u minder gas en kunt u zelf voor een deel of zelfs helemaal in uw eigen warmwaterbehoefte voorzien. Hiermee bent u volledig onafhankelijk van de stijgende energieprijzen. Zou het daarnaast niet helemaal geweldig zijn als u ook nog kunt bijdragen aan een beter milieu? Maak daarom gebruik van de zon! De zon geeft u letterlijk gratis energie!

Zonnewarmte is gratis en bovendien goed voor het klimaat. Verwarming van uw tapwater met een zonneboiler is de toekomst! In de zomer doucht u straks gratis en draait u zelfs uw was op de warmte van de zon. Tegelijkertijd draagt u uw steentje bij in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Als Bespaarinstallateur bieden we u naast directe koop ook de mogelijkheid tot financiering. Voor een vast bedrag per maand kunt u al beschikken over een zonneboilersysteem.

Kiest u ook voor een lagere energierekening en een beter milieu? En wilt u meer weten over de voordelen van een zonneboiler? Neem dan contact op!


Er zijn diverse redenen waarom zonnepanelen voor u interessant kunnen zijn:.

  • Meest veelbelovende duurzame energie bron
  • Energiebesparing
  • Klimaatverandering en CO2 reductie
  • De duurzame energiebron met geringe nadelige bijeffecten
  • Onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Bijdragen aan een duurzame toekomst
  • Financiële voordelen
  • Uw eigen energie opwekken!

Lees meer over alle mogelijkheden van zonnepanelen en zonneboilers door te klikken op het gewenste item links in de menubalk.

Zonnepanelen twello

Officieel dealer van Solarwatt zonnepanelen:
SolarWatt Zonnepanelen

Officieel dealer van Solaredge omvormers:
SolarEdge-omvormer

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!